MILADSE7EN مدیر انجمن های ورزشی وضعيت: آفلاين 18 تير ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 2354 امتياز: 9690 تشکر کرده: 79 تشکر شده 293 بار در 201 پست
محل سكونت: TOO FAZA
ارسال شده در:
پنجشنبه، 6 خرداد ماه ، 1389 13:10:59
موضوع مطلب:
پلگرینی: در رئال هیچکاره بودم
از آگوست گذشته تاکنون با پرس صحبت نکردهام. دوست داشتم او را به عنوان رییس بهتر بشناسم و او هم من را به عنوان مربی بهتر میشناخت، اما او را، چه به عنوان رییس و چه به عنوان یک شخص نشناختم
مانوئل پلگرینی مربی سابق رئال مادرید فاش کرده که هرگز نمیتوانسته دخالتی در نحوه بازی تیم داشته باشد. او گفته از آگوست گذشته تاکنون هم با فلورنتینو پرس حرف نزده است.
پلگرینی با این حال میگوید که او بوده که ترکیب تیم را انتخاب میکرده است. پلگرینی در گفتگو با آس گفته: «من هرگزنمیتوانستم بگویم چطور باید بازی کنیم. اما با این حال من بودم که میگفتم چه بازیکنی باید بازی کند و در این زمینه هیئت مدیره من را تحت فشار نمیگذاشت که بازیکن خاصی را به میدان بفرستم.»
پلگرینی همچنین گفت که هرگز با رییس باشگاه آشنا نشد: «پرس بود که من را به مادرید آورد. نمیتوانستم خواستههای او را انجام دهم و برقراری ارتباط با او بسیار دشوار بود. در کل فصل سختی را گذراندم. از آگوست گذشته تاکنون با پرس صحبت نکردهام. دوست داشتم او را به عنوان رییس بهتر بشناسم و او هم من را به عنوان مربی بهتر میشناخت، اما او را، چه به عنوان رییس و چه به عنوان یک شخص نشناختم. من کار مهمی را در رئال انجام دادم اما رییس هر باشگاه کاملا حق دارد که جهت مربیگری باشگاه را عوض کند. من نمیتوانم چیزی خوب یا بد درباره پرس بگویم. وقتی رییس را ببینم با او دست خواهم داد و خواهم گفت افتخار میکنم مربی رئال مادرید بودم و احساس میکنم اکنون کاری مهم را انجام دادهام.»
مربی اخراجشده اهل شیلی گفته هرگز درباره فروش وزلی اسنایدر و آرین روبن با او صحبت نشد: «من این دو نفر را میخواستم اما هرگز کسی در مادرید از من نپرسید ترجیح من چیست، این که کریستیانو و کاکا را ترجیح میدهم یا اسنایدر و روبن را. پرس تصمیم گرفت آن دو نفر را بفروشد و به نظرم اشتباه کرد. من هرگز رویارویی با رییس نداشتم. مربی باید نقش مهمتری در باشگاه داشته باشد و من در آن هنگام احساس کوچکی میکردم.»
مربی همچنین به کارفرمایانش طعنه زده: «کسی چه میداند، اگر تیم آن طور که من میخواستم با دو بال بازی میکرد شاید هر 19 بازی خانگی را میبردیم و 120 گل میزدیم.» _________________ زندگی میکنم به عشق صبح ازادی
کاربرانی که برای این ارسال از MILADSE7EN تشکر کرده اند parker
MILADSE7EN مدیر انجمن های ورزشی وضعيت: آفلاين 18 تير ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 2354 امتياز: 9690 تشکر کرده: 79 تشکر شده 293 بار در 201 پست
ارسال شده در:
پنجشنبه، 6 خرداد ماه ، 1389 13:11:49
موضوع مطلب:
لیونل مسی: می توانم فشار جام جهانی را تحمل کنم
ستاره تیم ملی آرژانتین قصد دارد بازی های خوبش در بارسلونا را در ترکیب آلبی سلسته تکرار کند
لیونل مسی، ستاره تیم ملی آرژانتین گفت هیچ فشاری برای مسابقات جام جهانی احساس نمی کند و اعلام کرد در ترکیب تیم آرژانتین با سبک متفاوتی نسبت به بارسلونا بازی نمی کند.
او در مصاحبه با آسوشیتدپرس گفت:" من هیچ فشاری احساس نمی کنم. حقیقت این است که با آمادگی مطلوبی به تیم ملی آرژانتین اضافه شدم. می خواهم بهترین بازی هایم را انجام دهم و هم تیمی هایم نیز همین را می خواهند. ما می خواهیم بهترین بازی من را برای آرژانتین انجام دهیم و امیدواریم که اوضاع خوب پیش برود.
من سبک بازی ام را تغییر نخواهم داد و همان بازی هایم در بارسلونا را انجام می دهم. امیدوارم بتوانم بهترین بازی هایی که برای بارسا انجام دادم را در تیم ملی تکرار کنم زیرا به این ترتیب می توانم به آنچه می خواهم دست پیدا کنم.
بی تردید قهرمانی در جام جهانی برای من، هموطنانم و برای هر کسی بسیار خاطره انگیز و فراموش نشدنی خواهد بود." _________________ زندگی میکنم به عشق صبح ازادی
ارسال شده در:
پنجشنبه، 6 خرداد ماه ، 1389 13:14:15
موضوع مطلب:
پيشنهاد رسمي پرسپوليس براي استخدام انصاريفرد
اين مهاجم جوان براي حضور درپرسپوليس لحظه شماري مي كند
باشگاه پرسپوليس در نامهاي رسمي به باشگاه سايپا تقاضا كرد كريم انصاريفرد، مهاجم آيندهدار نارنجيپوشان به پرسپوليس ملحق بشود.
انصاريفرد كه به نوعي كشف خود علي دايي در سايپاست، در تيم ملي جوانان چهره شد و با گلزنيهاي متوالي پس از آنكه پيراهن سايپا را به تن كرد، خود را به رده ملي رساند و حالا يكي از مهمترين نقل و انتقالات فصل را به خود اختصاص خواهد داد.
به نظر ميرسد با توجه به تمايل اين بازيكن به حضور در جمع قرمزپوشان اين انتقال به سرانجام برسد گرچه محمد مايليكهن علاقهاي به از دست دادن انصاريفرد ندارد.
در تيم سايپا فعلا همه چيز در ابهام كامل است و همه در حال تعيين كادرفني هستند. ديروز محمد مايليكهن در مصاحبهاي آگاهانه درباره شرايط خود در اين باشگاه به نوعي حواسها را معطوف به تصميمگيري مديران سايپا كرد.
او بعد از يك فصل نسبتاً موفق مدنظر مسئولان اين باشگاه است، اما سابقه نشان داده كه مايليكهن فردي است كه حق خود را ميگيرد. گفته ميشود اميرقلعهنويي مهمترين نامزد جانشيني مايليكهن در سايپاست. _________________ زندگی میکنم به عشق صبح ازادی
ارسال شده در:
پنجشنبه، 6 خرداد ماه ، 1389 13:15:13
موضوع مطلب:
بازیهای دوستانه: پیروزی هلند و فرانسه
این دو تیم مکزیک و کاستاریکا را شکست دادند...
در دیدارهای دوستانه دیشب، هلند توانست با نتیجه دو بر یک مکزیک را در شهر فرایبورگ آلمان شکست دهد. روبین فانپرسی مهاجم آرسنال دو گل در نیمه اول زد، اما خاویر هرناندس در نیمه دوم یکی از دو گل را پاسخ گفت.
هلند در این بازی با آرایش 1-3-2-4 به میدان رفت؛ فانپرسی تنها مهاجم بود و پشت سر او درک کوییت، رافائل فاندرفارت و ابراهیم افلای حضور داشتند. در دقیقه 18 روی سانتر فاندرفارت، فانپرسی از فاصلهای نزدیک گل اول را زد. در دقیقه 42 و روی سانتر عالی افلانی فانپرسی گل دوم را هم به ثمر رساند. در دقیقه 75 هم خاویر هرناندس از زاویهای بسته یک گل برای مکزیک زد.
در دیگر دیدار مهم دیشب فرانسه دو بر یک کاستاریکا را برد. کارلوس هرناندس ابتدا در دقیقه 12 از فاصله 20 متری با یک شوت دروازه استیو مانداندا را گشود. در دقیقه 22 کارلوس سکوییرا که تا آن دقیقه عالی کار کرده بود ضربه فرانک ریبری را به دروازه خودی فرستاد و سرانجام در دقیقه 83، متیو والبوئنا از فاصله دور گل برتری فرانسه را زد _________________ زندگی میکنم به عشق صبح ازادی
ارسال شده در:
پنجشنبه، 6 خرداد ماه ، 1389 13:15:59
موضوع مطلب:
پیشنهاد 21 میلیون یورویی منچستر یونایتد برای یحیی توره
یونایتد به دنبال تقویت خط میانیاش است...
منچستر یونایتد قصد دارد پیشنهادی 21 میلیون یورویی برای خرید یحیی توره، هافبک ساحل عاجی بارسلونا ارائه دهد.
سر الکس فرگوسن مربی منچستریها قصد دارد با توجه به مصدومیتهای مداوم اوون هارگریوز و افت مایکل مریک و اندرسن خط میانی تیمش را تقویت کند.
فرگوسن این بازیکن 27 ساله را به عنوان هدف کلیدی خود برای تقویت خط میانی، به خصوص در بخش دفاعی در نظر گرفته است.
پپ گواردیولا مربی بارسا دوست دارد او را نگه دارد، اما اگر مبلغی حدود 30 تا 35 میلیون یورو برای او پیشنهاد شود شاید او را بفروشند.
توره پس از آن که از ترکیب ثابت دور مانده به دنبال خروج از نوکمپ است و باشگاههای لیگ برتری قصد دارند قبل از جام جهانی و افزایش قیمت توره او را بخرند. _________________ زندگی میکنم به عشق صبح ازادی
ارسال شده در:
پنجشنبه، 6 خرداد ماه ، 1389 13:17:37
موضوع مطلب:
یوونتوس به دنبال هونتلار
سیاه و سفیدپوشان قصد دارند مرد هلندی را به تورین ببرند...
یوونتوس جدیدترین تیمی است که به دنبال کلاس یان هونتلار، مهاجم میلان است. این ملیپوش هلندی در لیست چندین باشگاه اروپایی قرار گرفته، از جمله ولفسبور، منچستر یونایتد وبنفیکا.
جوزپه ماروتا، مدیر ورزشی جدید یوونتوس به این ستاره سابق رئال مادرید علاقه دارد. این انتقال احتمالا باعث خواهد شد دیوید ترزگه مسیر عکس را پیموده و به سنسیرو برود.
هونتلار 26 ساله فصلی زیر حد انتظار را گذراند و در 25 بازی در سری A 7 گل زد. با این حال او در تیم ملی هلند در جام جهانی نقش خواهد داشت. _________________ زندگی میکنم به عشق صبح ازادی
ارسال شده در:
پنجشنبه، 6 خرداد ماه ، 1389 20:31:03
موضوع مطلب:
آخرين خبر-قرارداد دوساله قلعه نويي با سپاهان :امسال قوي تر خواهيم بود
کادر فنی فعلی تیم را حفظ خواهیم کرد و سپاهانی قدرتمند تر از سال گذشته را روانه مسابقات امسال خواهیم نمود
امیر قلعه نوعی با حضور در دفتر مدیر عامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان قرارداد خود را با تیم فوتبال این باشگاه تمدید کرد.
به گزارش پایگاه خبری سپاهان ، قلعه نوعی امروز عصر در دفتر مدیر عامل باشگاه سپاهان و در جمع اعضای هیئت مدیره این باشگاه حاضر شد و مذاکرات طرفین در زمینه های اداری ، فنی ، اجرایی و مالی نهایی شد . با انجام توافقات لازم قرارداد وی به عنوان سرمربی تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان تمدید شد.
این تمدید همکاری برای مدت 2 سال صورت پذیرفت ، اما توافقات مالی آن یکساله و برای فصل آتی می باشد.
قلعه نوعی در گفتگویی کوتاه با پایگاه خبری سپاهان گفت : کادر فنی فعلی تیم را حفظ خواهیم کرد و سپاهانی قدرتمند تر از سال گذشته را روانه مسابقات امسال خواهیم نمود.حضور مجدد در سپاهان و اصفهان برای من یک افتخار بزرگ است و به یاری خدا در فصل آتی افتخارات بیشتری را با این باشگاه دنبال خواهیم کرد.
محمد رضا ساکت هم پس از پایان این نشست د رگفتگویی اظهار داشت : در راستای سیاست ثبات و استمرار کاری در باشگاه و با توجه با تعاملات فی مابین قلعه نوعی و سپاهان و اهتمام ویژه ایشان برای یک کار قوی و قدرتمند، هیئت مدیره سپاهان رای به تداوم همکاری با این مری ارزنده فوتبال کشورمان داد و امروز با نهایی شدند مذاکرات و توافقات دو جانبه ادامه خواهد یافت.
وی ادامه داد : قلعه نوعی برنامه های کامل آماده سازی تیم برای آغاز مسابقات لیگ تیم شامل اردوهای آمای خارج و داخل کشور و همچنین برنامه های تمرینات را با ذکر برنامه زمان بندی اعلام نمود و بلافاصله پس از جلسه با هیئت مدیره جلسه ای با سایر اعضای کادر فنی و سرپرستی در این مورد برگزار کرد. _________________ زندگی میکنم به عشق صبح ازادی
ارسال شده در:
پنجشنبه، 6 خرداد ماه ، 1389 20:32:26
موضوع مطلب:
بودجه خرید میلان: 30 میلیون، اینتر: 100 میلیون
میلانیها فاصله زیادی با همشهریشان دارند...
میلان تنها 30 میلیون یورو برای خرج در تابستان در اختیار دارد. آدریانو گالیانی، مدیر اجرایی میلان تنها این مبلغ مختصر را برای باشگاه در نظر گرفته است.
به این ترتیب، میلان 70 میلیون یورو کمتر از اینتر میتواند خرج کند، چرا که لا گاتزتا دلو اسپورت و کوریره دلو اسپورت هر دو نوشتهاند اینتریها 100 میلیون یورو برای خرید بازیکن جدید در نظر گرفتهاند. البته این 30 میلیون یورو هم احتمالا برای تیم اصلی و بخش جوانان در نظر گرفته میشود و به این ترتیب، هر فردی که مربی میلان شود – که احتمالا ماسیمیلیانو آلگری این پست را به عهده میگیرد – حتی کمتر از این پول را در اختیار خواهد داشت.
ظاهرا 20 میلیون یورو برای تیم اصلی و 10 میلیون یورو برای آکادمی جوانان در نظر گرفته شده است. البته محدودیت بودجه باعث شگفتی طرفداران روسونری نیست، چرا که شرکت فیناینوست که مالک میلان است اعلام کرده باید مخارج میلان کم شود تا حسابهای باشگاه با هم بخوانند. _________________ زندگی میکنم به عشق صبح ازادی
ارسال شده در:
پنجشنبه، 6 خرداد ماه ، 1389 20:33:25
موضوع مطلب:
آرسنال به بارسا: سسک تحت هیچ شرایطی فروشی نیست
سران باشگاه آرسنال تکلیف تیم کاتالان را روشن کرده اند.
طبق گزارش منتشره در روزنامه دیلی میلرر، سران باشگاه آرسنال با رد پیشنهاد انجام مذاکرات برای انتقال سسک به رختکن بارسلونا، موجبات ناامیدی فابرگاس را فراهم آورده اند؛
توپچی ها در صحبتهایی خطاب به سران باشگاه کاتالان اعلام کردند که سسک فابرگاس را با هیچ قیمتی به فروش نمی رسانند و این در حالی بود که سران باشگاه بارسا روز چهارشنبه با پیشنهادی وسوسه کننده برای خریداری سسک ابراز تمایل کرده بودند.
البته سران بارسا هنوز پیشنهادی رسمی برای جذب این ستاره ارائه نکرده اند ولی سران باشگاه لندنی در صحبتهایی به سران باشگاه اسپانیایی هشدار داده اند که تحت هیچ شرایطی حاضر به نشستن برسر میز مذاکره نیستند و به آنها یادآور شده اند تا بهتر است که وقت خود را تلف نکنند.
هنوز 5 سال دیگر از مدت زمان قراردادسسک با باشگاه لندنی باقی است ولی این ستاره جوان در هفته های اخیر از تمایلش برای پیوستن به بارسلونا گفته است. او روز گذشته در صحبتهایی اعلام کرد که او این ماجرا را به دست ونگر سپرده است. _________________ زندگی میکنم به عشق صبح ازادی